Gençlik ve Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Adayı Bak 24 Haziran'da yapılacak seçimler için Rize'ye gelerek baba ocağı Pazar ilçesini ziyaret etti.Burada seçim AK Parti seçim irtibat bürosunu ziyaret eden bak vatandaşlar ve esnaf tarafından oldukça sıcak karşılandı.

ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

RİZE'DE SPOR BAŞARILARI GİDEREK ARTIYOR
Rize'nin spor anlamında ilerlemeler kaydettiğini ve yapılan yatırımlarla bunun daha da artacağını ifade eden Bakan Bak, 'Rize spor şehri olmaya hızla yürüyor. Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıktı. Alt yapı tesisleri için temeli atıldı. Çok önemli sporcular çıkacak.' diye konuştu.

OVİT TÜNELİ 13 HAZİRAN'DA AÇILIYOR, HAVALİMANI İNŞAATI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
Bakan Bak, 'Rize-Artvin Havalimanı Türkiye'de denize yapılan ikinci, dünyada üçüncü havalimanı. Turizm açısından havalimanı son derece önemli bir yatırım. Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Haziran'da Rize'de olacak ve Ovit Tüneli'nin açılışını yapacak.' dedi.

RİZE 24 HAZİRAN'DA YENİ BİR REKOR KIRACAK
Rize'den rekor bir oy oranı beklediğini dile getiren Bakan Bak, '24 Haziran'dan sonra Türkiye önemli bir yola girecek. Büyüyen gelişen Türkiye için yürümeye devam edeceğiz. Rize herkesin baktığı Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi.' şeklinde konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatan Bakan Bak, 'Sizin en zayıf olduğunuz zaman kendinizi en güçlü hissettiğiniz zamandır. Biz kibirlenmeyeceğiz, gururlanmayacağız, daha çok çalışacağız. Taktir milletimizin. Milletin kararına saygılıyız. Hedefimiz bu millete hizmet etmek.' dedi.

MİLLETİMİZ SAĞ DUYULUDUR, KARARLIDIR
Bakan Bak, 'Biz Türk sporunun büyümesini, gelişmesini istiyoruz. Bu ülkenin sporda sıçrayışı için gerekli altyapı tesisleri yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Sakarya'ya yeni bir stat, Diyarbakır'da müthiş bir stat. Her yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın eserleri ortaya çıkıyor. İnanıyorum ki, milletimiz eserlerin sahibi Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek verecek. Kim ne derse, dışarıdan ne kadar oyun yaparlarsa yapsınlar, milletimiz bütün planları bozar. Her zaman bu millet sağduyuludur, kararlıdır.'

Editör: Haber Merkezi