Bakanlığının tesis yatırımlarını incelemek üzere İstanbul'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, makam aracını durdurarak sahada basketbol oynayan çocuklarla birlikte basketbol maçı yaptı. Penaltı atışı da kullanan Bakan Osman Aşkın Bak, daha sonra çocukların fotoğrafını çekti.

Güneysu Spor, Süper Lig Yolunda İlk Adımı Attı Güneysu Spor, Süper Lig Yolunda İlk Adımı Attı

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İstanbul Sultangazi İlçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ilk olarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, belediye başkanlığı ziyaretinin ardından makam aracı ile yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatını incelemeye giderken basketbol oynayan çocukları gördü. Makam aracını durduran Bakan Osman Aşkın Bak, basketbol oynayan çocukların yanına giderek onlarla selamlaşıp, bir süre sohbet etti. Bakan Osman Aşkın Bak, daha sonra çocuklarla birlikte basketbol maçı yaptı. Bakan Osman Aşkın Bak'ın çocuklarla birlikte yaptığı 15 dakika süren basketbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Bakan Osman Aşkın Bak penaltı atışı yaptı

Bakan Osman Aşkın Bak, basketbol maçının ardından bir diğer sahada futbol maçı yapan çocukların yanına geçti. Bakan Osman Aşkın Bak, çocuklarla birlikte penaltı atışı yaptı. Kullandığı penaltıları gole çeviren Bakan Osman Aşkın Bak, büyük alkış aldı. Bakan Osman Aşkın Bak, daha sonra kendisini izleyen bir foto muhabirinin fotoğraf makinesiyle çocukların fotoğrafını çekti.

Editör: Haber Merkezi