Ay yıldızlı forma ile sahaya çıkan Bakan Bak, zaman zaman stres atmak ve spor yapmak için futbol oynadığını belirterek 'Futbol keyif verici, insanları etkileyen bir spor. Spor yapmak dostluklar için çok önemli' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da uzun yıllar futbol oynadığını hatırlatan Bakan Bak, 'Cumhurbaşkanımızın santrafor olarak tekniği iyidir. İyi goller atmıştır. Futbolu iyi bilir. Bizde onun yanında yetiştik. Bizde fena değiliz' diyerek rakiplerine başarılar diledi.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti


Karşılaşmaya iyi başlayan Bakan Bak'ın takımı üst üste bulduğu gollerle öne geçti. Karşılaşma sırasında AK Parti İl Başkanı Muahmmed Avcı'nın bir pozisyonda rakibine faul yaptığını belirten Bakan Bak, 'Faul var. hakem yok mu?' diye sordu.
Çekişmeli geçen karşılaşma sırasında Bakan Bak bir pozisyona itiraz ederek takımı lehine penaltı kazandırdı. Penaltı atışını kullanan Bakan Bak, topu kaleci ile ters köşeden ağlarla buluşturdu. Maçın son dakikasında yedikleri gole itiraz eden Bakan Bak, pozisyonun öncesinin faul olduğu savundu. Ancak Bakan Bak'ın itirazları golü geçersiz saymaya yetmedi. Bakan Bak'ın 2 gol 2 asistle oynadığı karşılaşma 7-7 berabere sonuçlandı.


Maç sonunda Bakan Osman Aşkın Bak, 'Dostluk kazandı, güzel bir maç oldu' diyerek rakiplerinin kondisyona ihtiyacı olduğunu söyledi.


Editör: Haber Merkezi