İlçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Ağbal, Bak ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, burada ilçe sakinleriyle sohbet etti, çay içti.Bakan Bak, burada yapmış olduğu konuşmada, Kalkandere insanının vatan sevgisinin çok yüksek olduğunu, bu enerjinin kendilerine de yansıdığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyleyen Bak, 'Cumhurbaşkanımıza, Kaçkar Dağları gibi arkasında dik durarak destek vereceğiz ve 24 Haziran'da sandıkları patlatacağız' dedi.
Bakan Bak, Kalkandere'li vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize mitingine davet ederek, 'Muhteşem bir miting yapacağız. Büyüyen, gelişen güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Artık şahlanış dönemi ve Kalkandere 'Yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan' diyor' diye konuştu.

Sokak Köpekleri İçin Yasa Çıkıyor! Sokak Köpekleri İçin Yasa Çıkıyor!


Bakan Ağbal ise yıllar sonra ata toprağı Kalkandere'ye gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, 'İnanıyorum ki Kalkandere'den 24 Haziran seçimlerinde çok güçlü bir ses, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı sandıklardan rekor kırarak çıkartacak. Rize'den çok güçlü destek çıkacağına inanıyorum' dedi.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı'da Rize'nin 24 Haziran'da rekor bir oy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye büyük bir destek vereceğini ifade etti.Bakanlar Ağbal ve Bak ve Milletvekili Adayı Avcı, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların bayramını da tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi