Çaykur Rizespor TFF 1. Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmandan 3-0'lık bir skor alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

'TFF 1.LİG'DE SONUCU KESTİRMEK ÇOK ZOR'
Bakır, mücadele ettikleri TFF 1.Lig'in her türlü sürprize açık ve önceden sonucun kestirilebilmesinin çok zor bir lig olduğunu söyleyerek, 'TFF 1.Lig'de her takım birbirinden puan alabiliyor, çok dengeli bir yapısı var. Her hafta farklı sürprizlere gebe bir lig. İkinci yarının ilk haftasında ligin üst sıralarındaki takımlardan Giresunspor'un kendi sahasında kaybetmesi, Ankaragücü'nün berabere kalması bu ligde her sonucun çıkabileceğini gösteriyor. Hiçbir rakip küçümsenmemeli. Çaykur Rizespor olarak seri galibiyet alsak da ve güçlü bir kadroya sahip olduğumuzu bilsek de hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz, her birine büyük saygı duyuyoruz.' dedi.

'RAMOS YENİ BİR TRANSFER OLDU'

Ligin ilk yarısında sakatlıklardan dolayı yeterli verim alamadıkları Ramos'un GM Manisaspor maçındaki performansından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Bakır, 'Ramos, GM Manisaspor maçında henüz sakatlıktan yeni çıktığı için tam hazır olmamasına ve maç eksiği bulunmasına rağmen ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Oyunu kalbiyle ve aklıyla oynayan bir oyuncu. Galibiyette takıma oynadığı pozisyonda gösterdiği performansla büyük katkı sağladı. İlk yarı kendisinde faydalanamamıştık, o da bizim için yeni bir transfer oldu.' dedi.

Editör: Haber Merkezi