Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu

Terör örgütü DHKP-C başta olmak üzere bazı örgütlerin ölüm listesinde olan ve bu nedenle zaman zaman çift tabanca taşıdığı bilinen Bakırcı, Rize'deki iş yerinde eski tüfek ve tabancalarla özel bir koleksiyon köşesi oluşturdu.
Özel silah köşesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakırcı,'Bu tabanca ve tüfekler dedem ve dedemin babasından kalmadır. 150 yıllık olan tüfeklerde var. Kapsül olmadığı dönemde kav denilen madde ile ateşlenen tüfekleri biz çocukluğumuzda kibritle çalıştırırdık. Bunların bende değeri çok büyük.Ben bir Rizeliyim. Rizelilerin bütünde bu silah sevgisi vardır. Bu bende biraz daha fazladır. Çocukluk dönemimden dedemden beri evimizde hep silah bulunmuştur.Rahmetli babamın da ruhsatlı silahı vardı.

O dönemde silah ruhsatı almak çok zordu. 1950'li yıllardan beri silah ruhsatı vardır ve o silah bendedir. Burada satın aldığım tüfeklerde var. 150 yıldan fazla eski olan tüfeklerde var. Bu tüfekler çok değerli. Tarihi özellikleri var. Gelen meraklı arkadaşların ilgisini çekiyorlar.' dedi.

Editör: Haber Merkezi