Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi

1970 Rize doğumlu olan ve ticaretle uğraşan Saffet Kopuz, 2009 yılında Gündoğdu Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Dönemin Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız tarafından Başkan Vekilliği görevine getirilen Kopuz, belediye hizmetleri, vatandaşlarla diyaloglar ve sosyal kültürel faaliyetlerle adını kısa zamanda kamuoyuna duyurdu. Gündoğdu'da yaşanan sel afetinde aylarca olağanüstü çaba harcayarak gece gündüz demeden çalışan ve vatandaşın yanından ayrılmayan Kopuz, yaraların sarılmasında büyük çaba harcayan isimlerden oldu.

RİZE'DE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ
2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti'den Rize Belediyesi için meclis üyeliğine başvuruda bulundu. AK Parti Rize Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkerim Yazıcı'nın istifasıyla boşalan Belediye Meclis Üyeliğine hak kazanan Saffet Kopuz, Rize Belediyesi Meclis Üyeliği mazbatasını teslim almıştı. Rize Belediyesi'nde meclis üyeliğini başarıyla sürdüren Kopuz, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın isteğiyle boş olan Başkan Yardımcılığı'na atandı.



KENTTE TAKTİRLE KARŞILANDI
Rize'de tüm kesimlerle diyalogu ve işletişimi güçlü olan Saffet Kopuz'un İdari ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevine getirilmesi kentte taktirle karşılandı. Rize Belediyesi'ne İdari ve Sosyal açıdan olumlu katkılar vereceğine inanan kamuoyu Saffet Kopuz'a başarılar diledi.
Rize Gündem Gazetesi ve 53 Gazeteciler Cemiyeti' de Başkan yardımcılığı görevine atanan Saffet Kopuz'a başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi