Karabük'te Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı Karabük'te Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Ankara ve İstanbul'daki hareketliliğin nedeni belli oldu. Başbakan Yıldırım, TSK'nın içerisindeki bir grubun demokrasiye karşı kalkışma girişiminde bulunduğu ve emir komuta zincirini aşan bir çılgınlık yapılmaya çalışıldığını söyledi. Yıldırım, bu tür kalkışmaya en sert cevabın verileceğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndaki hareketliliğin nedeni belli oldu. Yüksek Askeri Şura öncesi askeri kademedeki bir grubun, hükümete karşı darbe girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

BAŞBAKAN YILDIRIM AÇIKLADI: BU KALKIŞMADIR
Başbakan Binali Yıldırım, yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşların rahat olması gerektiğini, demokrasiye herhangi bir zarar gelmeyeceğini söyledi. Ankara'da yaşanan olayların emir komuta zincirini aşan bir çılgınlık yapılmaya çalışıldığını ve emir komuta zincirini aşan bir çılgınlık yapılmaya çalışıldığını bu isimlerin en sert biçimde cezalandırılacağını açıkladı.

GENELKURMAY ÖNÜNDE AMBULANSLAR
Genelkurmay'da yaşanan hareketlilik saat 22.00 sularında meydana geldi. Çok sayıda ambulans Genelkurmay Başkanlığı'na geldiği belirtildi. Bu arada Ankara semalarında üç ya da dört helikopter, oldukça yakın bir mesafeden uçuş yapıyor.

ANKARA EMNİYETİ'NDE İZİNLER İPTAL EDİLDİ
Öte yandan Ankara semalarındaki askeri jetlerin yakın uçuşunun hemen ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki tüm izinler iptal edildi.

Editör: Haber Merkezi