Ak Parti Rize İl Başkan Muhammed Avcı, bu seferde Ak Parti İyidere İlçe Teşkilatının, Kadın, Gençlik, Mahalle ve Köy Teşkilatı mensuplarıyla, İyidere sahil yolunda bulunan Kardelen lokantasında vermiş olduğu iftarda buluştular.

İftara öncesi, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi'nin teşkilatlarına hitaben yapmış oldukları birer kısa konuşmanın ardından, İyidere Teşkilat mensuplarına hitap eden, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 'Mübarek ramazanın sonlarına doğru, bu iftardan önceki iftarlarda birlikte olduğumuz diğer, il, ilçe, belde iftarlarımız gibi bu seferde siz değerli İyidere teşkilat mensuplarımızla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her gün ayrı bir ilçemizde teşkilat mensuplarımızla coşkulu bir şekilde, birlik, kardeşlik, yardımlaşma, sevgi ve dayanışma içerisinde yapmış olduğunuz bu çalışmalarınızda, il teşkilatımız, belediyelerimiz ve tüm teşkilatlarımız her zaman, her an yanınızdayız. Ramazanın ilk iki haftasında Milletvekillerimizle birlikte, ilim genelinde devam eden çok öneli yatırım ve projelerimiz yerinde inceleyip, vaktinde hizmete girmeleri için ilgili bakanlık ve birimlerle takip çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

3 Aylık Hamile Eşini Bıçaklayıp Öldürdü 3 Aylık Hamile Eşini Bıçaklayıp Öldürdü

Devası projelerimiz bir, bir, Rizeli halkımızın refahına, ekonomik ve sosyal yaşamına daha büyük katkılar kazandırmak için tamamlama ve takip etme çalışmalarımızı süründürüyoruz. Ankara'daki il başkanları toplantımızda Sayın Başkanımız Binali Yıldırım'la görüşmemizde şahsınızda, tüm teşkilat mensuplarımıza, selam ve sevgilerimi götürün dediler. Kurucu Genel başkanımız, davamızın lideri Sayın cumhurbaşkanımızın yolunda, yılmadan, yorulmadan, yolumuza devam ediyoruz. Allah hiç bir zaman birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ve bozmasın. İlçe Teşkilatımız, İyidere Belediyemiz ve bu iftara iştirak eden tüm teşkilat mensuplarıma bu güzel birlikteliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 'dedi. Ak Parti İyidere İlçe Teşkilatının iftarına, İyidere İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri'de katıldılar. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Editör: Haber Merkezi