Ziyarette gruplara baklava ikramında bulunan Başkan AYTEKİN'e Gençlik Spor İlçe Müdürü Fatih KIRBIYIK eşlik etti. Güreş Eğitim merkezinde, SEM öğrencilerinin yanında 30 kişilik alt yapı antrenmanını izledi. Yusufeli'nin geleneksel ata sporu güreş alanında onlarca sporcu ve antrenör yetiştirdiğini söyleyen Başkan AYTEKİN, sporcu ağabeylerini göstererek 'Sizler içinden de bu ülkenin yeni şampiyonlarını çıkmasını bekliyoruz. Bunun için devletimizin size vermiş olduğu imkanların kıymetini bilmelisiniz.' dedi.
Kano erkek altyapı ve olimpiyat hazırlık merkezinin spor salonunda istasyon çalışmasına izleyen Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, 'Sizler ülkemizin ve ilçemiz için önemli bir branşın sporcularısınız. Milli takım sporcularımızla aynı grubu paylaşıyorsunuz. Sizlerden ülkemiz adına önemli başarılara imza atmanızı bekliyoruz.' dedi. Yapılan her iki ziyarette hocaların yapmış başarılı çalışmalardan dolayı gençlik spor ilçe müdürü ve antrenörle teşekkür etti.

Rizeli Futbolcu Zirveye Oturdu Rizeli Futbolcu Zirveye Oturdu


Kano kız takımı alt yapı antrenmanını ziyaretinde sporcuların çalışmalarını yerinde izleyen aynı zamanda Türkiye Kano Federasyonu YK üyesi olan Başkan AYTEKİN, ' Doğa sporları, bizim coğrafyamızın önemli bir gelir kapısı, gelecekte de turizmin en önemli faaliyet alanlarından birisi olmalıdır. Belediye Spor Kulübü olarak ülkemizde en çok akarsu kano sporcu bulunduran kulübüz. Altyapımızda şuan için hocalarımızın yönetiminde çalışan 100 civarında sporcumuz bulunmaktadır. Bunların 30 tanesinin bayan sporcu olması ayrı bir mutluluk vesilesidir. Belediye olarak sporun bütün branşlarında gençlere desteğimiz devam edecektir. Çünkü bu branşlar bizim çocuklarımız için gelecekte iş ve aş kapısı olacaktır.' dedi.Yusufeli Belediye Spor Kulübü 2009 yılında kuruldu. O günden beri aktif olarak güreş, kano, rafting, futbol, tenis ve dağcılık gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-YUSUFELİ

Editör: Haber Merkezi