ÇAYKUR Rizespor başkanlık görevini devralmasının ardından vatandaş, esnaf ve kurum ziyaretlerini sürdüren Yardımcı ekonomik anlamda yeşil mavili ekibin en büyük destekçilerinden olan ÇAYKUR'u ziyaret ederek maddi ve manevi desteklerinden dolayı Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu'na teşekkür etti. Yapılan çalışmalar ve transferler konusunda Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu'na bilgi veren Başkan Yardımcı, Şehrin bütün dinamiklerini içine alarak ve takım olarak çok mücadele ederek yolumuza devam edip ait olduğumuz yere geri dönmek için çalıştıklarını belirtti.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ziyaretten dolayı Başkan Yardımcıya teşekkür ederken, başkanlık görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. ÇAYKUR ve ÇAYKUR Rizespor'un şehrin birer markaları olduğunu ve bu markaları en üstlere taşıma misyonunu üstlenen kişiler olarak, şehirle birlik ve bütünlük içerisinde çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

Ziyaretin anısına ÇAYKUR Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu'na 53 numaralı forma ve Atmaca figürü hediye ederken Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ise ÇAYKUR'un organik ürünlerinden oluşan hediye etti.

Editör: Haber Merkezi