15 yıldır çeşitli etkinliklerle düzenlenen organizasyonun önemli konuklarından biri de Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı idi.Buluşma, Ali Bıçakçı ve Sultan Akçay organizatörlüğünde her perşembe sabahı Rize Arena halı saha'da düzenleniyor. Bu haftanın konukları olan Belediye Başkanı Kasap ve Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, geleneksel buluşmanın renkli konukları oldu.

Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı

Geleneksel Buluşmada Belediye Başkanı Kasap ve Çaykur Rizespor Başkanı Yardımcı birer açıklama yaptı.
Başkan Kasap: 'Şehrimizdeki amatör sporlara çok önem veriyoruz. Onların ayakta durması noktasında elimizden gelenleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Oluşan bu ortamı devamlı olarak taze ve dinamik tutmak lazım. Sporun şehrimizin bütün katmanlarına ulaşan bir yapısı olduğuna inanıyoruz'Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ise : 'Bu buluşmaları şahsen çok önemsiyorum. Rizespor'umuzun şehirde gündemde olması lazım. Bu tür buluşmaların artarak sürdürülmesi hatta merkezden ilçelere doğru yayılmasını da temenni ediyorum'dedi.

Önemli konukların davet edildiği, Rizespor'un eski oyuncularıyla, başta Amatör futbol olmak üzere , Rize'ye ve Rize futboluna emek verenlerin katıldığı geleneksel buluşmanın renkli konukları arasında, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Özel Kalem Müdürü Enes Büyük, Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete, İl Genel Eski Meclis Başkanı Rahmi Metin, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ,İstanbul spor Başkan Yardımcısı Muhammet Mete ve Spor camiası günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile buluşmayı sonlandırdılar.

Editör: Haber Merkezi