Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

Başkan Kasap mesajında; 'Türk Milletinin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık türküsü, kahramanlık destanıdır. Merhum Mehmet Akif'in, vatan toprakları işgal altındayken her bir mısrasını inanarak, yaşayarak kaleme aldığı İstiklal Marşı; vatan sevgimizi, bağımsızlık tutkumuzu güçlendirmiştir. Kişiliğiyle, dürüstlüğüyle, tutarlı duruşuyla bir ahlak abidesi olan; vatan için cephede kalemiyle savaşan kahramanımıza bu kutsal emanet için minnettarız.

Milletimizin duygularına tercüman olan bu destansı eser; vatan, millet, istiklal ve din sevgisiyle yoğrulmuş milletimizin, kutsal değerlerine göz dikenlere karşı gösterdiği büyük kahramanlıkların, eşsiz dizelerle tezahürüdür.
İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 96. yıl dönümünde tüm kahraman şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi