Derepazarı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Derepazarı’nda Kim Kazandı? Derepazarı Seçim Sonuçları 2024 - Rize Derepazarı’nda Kim Kazandı?

Başkan Kasap mesajında; 'İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini aşılamak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere, her yıl Mart ayının son Pazartesi gününü Kütüphaneler Haftası olarak kutlamaktayız.

Okumak insanın bilgi birikimini artırarak gelişmesine, değişmesine ve derinleşmesine katkıda bulunur. Bu anlamda ihtiyacımız olan kitaplara ulaşmanın en kolay yolu kütüphanelerle buluşmaktır. Kütüphaneler bilim, kültür, sanat, edebiyat ve tarih gibi alanlarda her milletin hafızasını oluşturduğu gibi, bizim de kültür ve medeniyet birikimimizin en önemli kaynağı, ufkumuzu genişletecek, dünyamızı ve olayları anlamamızı sağlayacak en kıymetli hazinelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta kütüphanecilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, bu hafta vesilesiyle ülkemizde ve ilimizde kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilginin artmasını temenni ediyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi