Toplantı da, Türkiye Belediyeler Birliği Rize Belediyesine İtfaiye Aracı hibe etti. Hibe edilen aracın anahtarı Birlik Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tarafından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a takdim edildi.
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap; Belediyeler birliğinin bu özel hediyesi için Birlik Başkanı Topbaş'a teşekkür etti. Başkan Kasap, 'İtfaiye aracı İlimiz için özel bir hediye konumu taşımaktadır. Bundan sonra olacak acil durumlar için müdahale imkanı artacaktır. İlimize ve Belediyemize hayırlı olsun' dedi.

Ankara'da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği nin (TBB) Meclis toplantısı bugün saat 18.00' da gerçekleştirildi. Toplantıya; Birlik Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Birlik üyesi Belediye Başkanları ve İlgili Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Rizeli Mucitten Rize Usulü Togg İcadı Rizeli Mucitten Rize Usulü Togg İcadı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ında katıldığı toplantıda; Birlik encümen üyelerinin seçimi, 2016 yılı Faaliyet raporu, 2016 yılı Bütçe kesin hesabının görüşülmesi, Rozet ücretlerinin kaldırılması, Kadro İhdası ve değişikliği, Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, konuları görüşüldü.

Editör: Haber Merkezi