Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar ve beraberindekiler makamında ziyaret etti.
Ramazan Bayramı dolayısıyla ve bir dizi toplantıya katılmak üzere Rize'ye gelen heyet Başkan Kasap'ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları ve projelerle ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Kasap, yaptıkları çalışmalarda AK Parti Rize Teşkilatıyla uyum içerisinde olduklarını ifade etti.Başkan Kasap konuşmasında, Rize'de çaydan sonra turizmin ön plana çıktığını, bu alt yapıyı oluşturmak için gerekli çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.
Başkan Kasap, ziyaretin ardından heyetle birlikte Atatürk ve Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.

TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi

Editör: Haber Merkezi