Avrupa Konseyi Yerel Ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Üyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fransa seyahati çerçevesinde Strazburg şehrinde düzenlenen Yönetişim toplantısına Türkiye'yi temsilen katıldı.

Fransa'nın Strazburg şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim toplantısı açılış konuşmasının ardından bugün de raportörlerin sunumuyla devam etti. Toplantının bugünkü oturumunda Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi usül ve esaslarının revize edilmesi, yeni üyelerin belgelerinin doğrulanması, taslak kararının görüşülüp onaylanması, iş birliği antlaşmasının imzalanması konuşuldu.

Yönetişim toplantısında aynı zamanda yazılı, sözlü soru cevap şeklinde görüşler paylaşıldı.

TÜRK HEYETİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Rize Belediye BaşkanıProf. Dr. Reşat Kasap, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi için bulunduğu Fransa'nın Strazburg şehrinde Türk Heyetiyle yemekte bir araya geldi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen yemeğe, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi üyesi olan Türk Heyeti katıldı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Türk heyeti bilgilendirme ve komite toplantısında Türk Heyetiyle bilgi paylaşımında bulundu.

BAŞKAN KASAP, YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISINDA

Üyesi olarak bulunduğu Fransa'nın Strazburg şehrinde temaslarını sürdüren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, dün sabah saatlerinde Yerel Yönetimler Büro toplantısına katıldı.

Fransa'nın Strazburg şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yönetişim toplantısı devam ediyor.

Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Yerel Yönetimler Büro Başkanı Anders Knappe'nin açılış konuşmaları ile başlayan bu sabah oturumu, 15 Ekim 2017 yılında gerçekleştirilen 'Eski Makedonya Yugoslav Cumhuriyeti' yerel seçimleri ve baskı altında bulunan Belediye başkanları konuları görüşüldü.

Editör: Haber Merkezi