Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Başkan Kasap mesajında; 'Dayanışma ve birlikteliklerimizin arttığı, bağlarımızın güçlendiği kutsal günlerimiz, aynı zamanda sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşımların da yoğun olarak yaşandığı günlerdir.
Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, yüreklere aşk ve muhabbetin dolduğu, günahların bağışlanması için ellerin semaya açıldığı, duaların kabul olduğu bir Regaip Kandili'ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu gece kulun dua ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden bol bol yararlanacağı mübarek bir gecedir. Bu mübarek gece vesilesiyle aramızdaki kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, sevgi, barış, kardeşlik yolunda beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Şehrimiz, ülkemiz için dualar edelim. Yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyiliklerin artmasını isteyelim. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için yardım dileyelim. Rabbim güvenliğimizi sağlayan askerimize, polisimize güç, kudret versin. Günahlarımız affolsun, bereketimiz bol, dualarımız kabul olsun inşallah. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi ve adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.
Barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sunması temennisiyle hemşerilerimin Regaip Kandili'ni tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım' dedi.

Editör: Haber Merkezi