Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Danışmanı Adlıhan Dere, Kepez Belediye Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri, Pyramıds Gropp Ceo'su Tolga Tezel, Rize Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Atılgan ve Belediye Meclis Başkan Vekili Sultan Yılmaz'ında bulunduğu ziyarete, Güneysu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karslı da hazır bulundu.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'ı 23-26 Mart tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek olan 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler sempozyumuna davet etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Avukat Hakan Tütüncü'nün selamını Başkan Kasap'a ileten Genel Sekreter Süreyya İşeri, '7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında tüm dünyadan ve Türkiye'den belediyeler, 23-26 Mart 2017 tarihinde Antalya Fuar Merkezi'nde buluşacak' dedi.

Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek



Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP ise davetten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, misafirlerine Rize'de yaptığı proje ve yatırımları anlattı. Ziyaret karşılıklı hediye takdimleri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi