Rize'de Aç Kalan Ayılar, Evlerin Altını Üstüne Getirdi Rize'de Aç Kalan Ayılar, Evlerin Altını Üstüne Getirdi

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren ve 4–6 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü Okul Öncesi Din Eğitim Kreşini ziyaret etti.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı bünyesinde 'Gül Bahçesi' ismiyle faaliyet gösteren ve 4-6 yaş grubu 86 öğrencinin eğitim gördüğü Okul Öncesi Din Eğitim Kreşini ziyaret ederek, faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Bektaş'a ziyaret esnasında Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Güneysu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve diğer yetkililer eşlik etti.

Çocuklarla samimi dakikalar geçiren Vali Bektaş, Rize de her yıl ortalama 5 bin öğrencinin okula başladığını ifade ederek; 'Çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak, var olan yeteneklerini görünür kılmak ve ilkokula hazırlamak açısından okul öncesi eğitim kurumlarının katkısı çok büyük. Her anne – baba çocuğunun böyle bir eğitim almasını ister. Bu yönüyle burada göstermiş olduğunuz faaliyeti takdirle karşılıyorum. Dünya hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu değişimi yakından takip edip, çocuklarımızı hayata hazırlarken kapasitelerini geliştirici, ufuklarını açıcı programlar uygulamalıyız.' dedi.
Çalışan, anne ve babaların çocuklarıyla yeterince zaman geçiremediğini ifade eden Vali Bektaş, burada bir yandan çocuklarımıza eğitim verirken, bir yandan da bu eğitime velilerin katılımının sağlanması memnuniyet verici dedi.

Editör: Haber Merkezi