İbrahim Öztürk, daha önce bir kez Fazilet Partisi'nden iki kez de Ak Parti'den olmak üzere üç kez Çayeli Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Bu adaylığı ile Öztürk Çayeli Belediye Başkanlığı için dördüncü kez aday adayı oldu.

İbrahim Öztürk yaptığı açıklamada;

Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

2019 Yerel seçimlerine kısa bir süre kala aldığımız olumlu tepkiler sonucunda yapmış olduğumuz değerlendirmelerden sonra güçlü Türkiye güçlü liderimizin vizyonuna yakışır şekilde 2023,2053,2071 hedeflerine ilçemizi o hedeflere taşıyarak ilklere katkı yapma adına bende bu hayırda yarışa varım bu nedenle AK Partiden Çayeli Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Şahsıma karşı gösterilen teveccühe karşı 4.kez aday adaylığımızı ilan ettik.

Bu teveccühü gösterenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çayeli'nde kim aday gösterilirse gösterilsin neticede bizimde adayımız olacaktır. Aday adaylıkları ve ya adaylıklar sonuçta bir hizmet yarışı olarak görülmelidir.

Ve bu Başkanlık kime nasip olursa onun etrafında geçtiğimiz dönemlerde nasıl kenetlendiysek yine kenetlenmeyi biliriz yapılacak Tüm İşlemlerden Sonra tüm işlemlerden sonra çıkacak her türlü sonuca saygılıyız.

Şayet bize kısmet olurda aday olursam Çayelim için yapacak olduğumuz projeleri daha sonra kamuoyuna bildireceğim.

Biz AK Partili Çayeli Belediyesinin yaptıklarını ve yapamadıklarını çok iyi bilenlerden biriyiz. Allah'ın izniyle onları tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek için aday olmak istiyorum.

Bizim Parti olarak sloganlaştırdığımız ve Liderimiz Cumhurbaşkanımızın da sürekli kullandığı 'Ne aldanan ne aldatan olacağız 'ilkesi bizimde en önemli ilkemiz olacaktır

Son olarak aday adayı tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi