İlk devre daha çok oyun içinde olduklarını ve tehlikeli ataklarının olduğunu ifade eden Karaman, ikinci yarıda ise Antalyaspor'un hücumda daha baskılı olduğunu ve bir gol bulduğunu aktardı.

AHMET İLHANI'I ZAMAN ZAMAN TRİBÜNE GÖNDERDİM
Hikmet Karaman, lig sıralaması açısından çok önemli bir puan aldıklarını ve rakiplerini altta bıraktıklarını vurgulayarak, 'Kweuke ilk defa 90 dakika oynadı. Uzun bir sakatlık döneminden sonra bu oyuncuyla başlamak teknik adam adına risk olabilirdi ama bir yerden başlaması gerekiyordu. Ahmet İlhan Özek çok şık bir gol attı. Oğulcan'ın rakibini geçmesi ve Ahmet'in tek vuruşu güzeldi. Ahmet'i ben transfer ettim. Zaman zaman onu tribüne gönderip, genç oyuncuları oynattım. Bu gol umarım onun için bir başlangıcı olur. İnşallah takımın hücum tarzı daha da gelişerek, bundan sonraki maçlara yansıyacaktır.' ifadelerini kullandı.

ÇALIMBAY: HAKKIMIZ GALİBİYETTİ
Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 'Oynadığımız oyunun karşılığı galibiyetti.' dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, oynadıkları futboldan çok memnun olduğunu dile getirerek, bir haftalık çalışmanın ardından istekli bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor

GALİP GELMEK İSTERDİK
Çalımbay, bu mücadelenin ilerisi için kendilerini sevindirdiğinin altını çizerek, şöyle konuştu: 'Tabii ki galip gelmek isterdik. Arzuladığımız oyunun karşılığı bu değildi. Oynadığımız oyunun karşılığı galibiyetti. Özellikle ikinci yarıda girdiğimiz pozisyonları iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyordu. Çaykur Rizespor'un belki 1-2 pozisyonu vardı. Pozisyonları değerlendiremediğimiz için ve son dakikada yapmamamız gereken bir hatadan dolayı rakibimizle berabere kaldık. Buna rağmen takımın isteğinden çok memnunum.'

ETO'O DAHA İYİ DURUMA GELECEK
Takımda fizik olarak eksik durumda olan oyuncularının olduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, Eto'o'nun daha iyi duruma gelebileceğini vurguladı.

Çalımbay, Eto'o'nun bu sene bir çok sıkıntı yaşadığını, Beşiktaş'a transfer olayından dolayı hazırlık dönemini istediği gibi yapamadığı dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, göreve gelmeden önce yıldız futbolcunun kadro dışı olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:'Takımın uzun süredir galip gelememe sıkıntısı var. Onu aşmak için çok uğraşıyoruz. Bugün maçı galibiyetle bitirseydik, takımımıza güven gelecekti. Takımım iyi ancak eksiklerimiz var. Onları da inşallah en kısa sürede gidereceğiz. Ondan sonra da Antalyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Tabii ki bu biraz zaman alacak. Bu maç bizim için çok önemliydi. Galip gelsek daha farklı şeyler olurdu. İyi bir avantaj yakalamış olurduk. Daha yol çok uzun ve önümüzde 27 maç var. Aradaki puan farkı o kadar fazla değil, kapatılabilir.'

Editör: Haber Merkezi