Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, belediye tarafından yürütülen "Bir Yastıkta 40 Yıl Projesi" kapsamında evliliklerinde 50. yılını dolduran anne babasını ziyaret etti.

Türkeli Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında evliliklerinde 40 yılı dolduran çiftleri̇n evleri̇ne yapılan ziyaretler devam ediyor.

Oy Kullanmayanlar Ne Kadar Ceza Ödeyecek? Oy Kullanmayanlar Ne Kadar Ceza Ödeyecek?

Proje ile 40 yılı aşkın süredir evliliklerini sürdüren çiftleri ziyaret eden Belediye Başkanı Özcan, örnek çiftlere Kur`an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ediyor.

Başkan Özcan son olarak, evliliklerinde 50 yılı geride bırakan kendi öz anne babası Hanife-Halit Özcan`ı ziyaret ederek, mutlu birlikteliklerinin uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulundu.

Özcan, hayata geçirdikleri projenin kendisi için daha da anlamlandığını dile getirerek, "Beni yetiştirip bugünlere getiren anne ve babama minnettarım. Kendilerine daha nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyorum." dedi.

Oğullarını doğup büyüdüğü topraklar için çalışıp çabalayan bir belediye başkanı olarak görmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Özcan çifti de ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi