Rize Gençlik Spor Müdürlüğünün organize ettiği Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğünün işbirliğinde düzenlenen 'Bisiklet Şöleni'ne iki yüze yakın bisiklet tutkununun katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, protokol üyeleri ile vatandaşlar Kültür Merkezinin karşısında ki sahilde buluşarak Araştırma Hastanesi Kavşağına buradan da Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasına kadar bisikletleriyle pedal çevirdiler.

200 BİSİKLET SEVER BULUŞTU
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında bisikletleriyle pedal çevirmek için toplandıklarını ifade ederek; 'Bu etkinliğe katılan tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. Bisiklet önemli bir spor aracıdır. Sahil boyundan giderek Araştırma Hastanesi kavşağından içeri çevre yoluna gideceğiz. Turumuz il müdürlüğümüzün önünde son bulacak. Burada spor sever katılımcılara ikramlarımız olacak. Bisiklet Şenliği ismini verdiğimiz organizasyonumuzda bize destek olan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. 200´e yakın katılımcı bu etkinlikte yer aldı. Gençlik Haftası boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak. Ben etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Editör: Haber Merkezi