Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da maç hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil mavililerin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çayelispor Hedefe Kilitlendi! Çayelispor Hedefe Kilitlendi!

Demir Grup Sivasspor maçında yedikleri golde VAR sistemine rağmen hakemlerin hata yaptıklarını belirten Boldrin, 'VAR sistemde bize karşı sezon başından bu yana yapılan hatalar var. Herkesin bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.' diye konuştu.

Boldrin, Demir Grup Sivasspor karşısında normal şartlarda alınan bir puanın iyi olarak görülebileceğini ancak kendi durumları göz önünde bulundurulduğu zaman üç puan almaları gerektiğini söyledi. Boldrin, Demir Grup Sivasspor'un iyi bir takım olduğunun altını çizerek, 'Sivasspor çok iyi oyunculara sahip bir takım ve oynaması zor bir deplasman. Ancak bizim konumumuzda olan bir takım için o maçtan üç puan almamız gerekiyordu. Ligde son sırada yer alıyoruz, bir puan bizim için yeterli değil. İyi de oynadığımız bir maçtan üç puan yerine bir puanla aldık.' dedi.

Cuma günü kendi sahalarında konuk edecekleri MKE Ankaragücü maçının kendileri adına çok önemli olduğuna değinen Boldrin, mücadele hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:'Ankaragücü maçında her şeyden önce üç puana ihtiyacımız var. Sadece galibiyete odaklanmış vaziyetteyiz. Kötü gidişatımıza son vermek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bütün oyuncuların bu maçta yüzde yüzünden daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor.'

Editör: Haber Merkezi