Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi

Rize'de 10 ayda FETÖ operasyonlarından uyuşturucuya, asayiş operasyonlarından kaçakçılık operasyonlarına kadar kentin huzur ve güvenliği için harcadığı yoğun mesainin yanında tüm kesimlerle kurduğu samimi ve içten diyalogu ile Rizelilerin gönlünde taht kuran Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un görevden alınması tüm kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Adem Çakıcı'nın yerine Rize Emniyet Müdürlüğü görevine atanan tecrübesi, bilgi ve donanımı ile öne çıkan Sadettin Aksoy Rize'deki görevine hızlı başlamıştı. Görevdeki ilk günlerinde terör örgütünün 12 milyon liralık uyuşturucu sevkiyatını çökerten Sadettin Aksoy ardı ardına başarılı operasyonlara imza attı. 9 ayda gençleri ve çocukları zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan ve 250 dolayında uyuşturucu operasyonuna imza atan Aksoy, sokakları satıcılardan temizledi.

SLOGANI 'YASADIŞI ASPİRİN BİLE SATTIRMAM' OLMUŞTU
Rize'de önemli bir sorun haline gelen uyuşturucu tehdidine adeta savaş açan ve kentin bu konuda çalışma yapan tüm dinamikleri ile ortaklaşa çalışma yürüten Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, 'sokaklarda yasa dışı aspirin bile satılmayacak' ifadelerini kendisi ve ekibine slogan olarak seçmişti. Rize'yi uyuşturucu belasından temizleyen Aksoy'un başka bir ile tayin olması en çok uyuşturucu tacirleri sevindirdi.

FETÖCÜLERİN TEPESİNE BİNDİ
Uyuşturucu ile mücadelenin yanında kaçakçılık operasyonları ile de gündeme gelen Aksoy, özellikle FETÖ örgütü ile mücadelede büyük bir kararlılık ortaya koydu. Göreve geldiğinde rafa kalkmış FETÖ soruşturması dosyalarını yeniden ele alan ve dosyaları sabahlara kadar tek tek okuyan Sadettin Aksoy, gözden kaçan unsurları tespit etti, yeni operasyonlar başlatarak FETÖ'cülerle bağlantısı olan kişilerin yargı önüne çıkarılmasını sağladı.

GÖNÜLLERDE TAHT KURAN MÜDÜR OLDU
FETÖ operasyonlarından uyuşturucuya, asayiş operasyonlarından kaçakçılık operasyonlarına kadar kentin huzur ve güvenliği için harcadığı yoğun mesainin yanında tüm kesimlerle kurduğu samimi ve içten diyalogu ile Rizelilerin gönlünde taht kuran Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy sosyal sorumluluk projelerinde de önde oldu. Rize'de kısa sürede içten ve samimi davranışları ile sevilen isim olan Aksoy, Rize'ye önemli bir iz bıraktı.

PEKİ BU NEYİN TAYİNİ?
Her alanda başarılı hizmetleri ve çalışmaları ile kentin huzur ve güvenliği için mesai harcayan bir isim neden 10 ayda görev yeri değiştirilir? Bu soru kararnamede Aksoy'un görev yerinin değiştirildiğinin ilan edilmesinin ardından en çok sorulan soru oldu. Aksoy'un gidişi uyuşturucu tacirleri dışında herkesi üzerken neden böyle bir karar alındığı kamuoyunda anlaşılamadı.Rize'nin huzur ve güvenliğinin sağlanması mı yada Rizelilerin sevgisini kazanması mı birilerini mi rahatsız etti?
Kafaları karıştıran bu görev yeri değişikliği ile ilgili kamuoyu açıklama bekliyor.

Editör: Haber Merkezi