Yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesi ile sosyal sorumluluk projeleriyle genç nesillerin yetiştirilmesine öncülük ediyor.

Geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturma ilkesiyle yola çıkan Genç MÜSİAD, 'Bu Yaz Camideyiz' projesiyle geleceğin ahlaklı ve erdemli nesillerini yetiştiriyor.

Rize Genç MÜSİAD ve Rize İl Müftülüğünün ortalaşa yürüttüğü, Rize Şeyh Camii'nde yüzün üzerinde öğrenciye yaz tatili boyunca çeşitli etkinlikler, ikramların yapıldı. Dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verildiği 'Bu Yaz Camideyiz' projesi finali Genç MÜSİAD Rize Başkanı Emre Soykan ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katılımıyla yapıldı.

Çay Üreticilerine Uyarı: Mutlaka Yapsınlar Çay Üreticilerine Uyarı: Mutlaka Yapsınlar

Programla ilgili konuşan Genç MÜSİAD Rize Başkanı Emre Soykan, proje ile ilgili olarak, amaçlarının gelecek nesillerin Genç MÜSİAD'ı hayırla yad etmesi olduğu değerlendirmesinde bulundu. Proje ile ilgili bilgi veren Soykan, 'Geleneksel hale gelen programımızı bu yıl Şeyh Camii'nde eğitim alan çocuklarımıza hediye takdim ederek yüzlerinde minik bir tebessüm olmak istedik. Genç MÜSİAD olarak amacımız sadece girişimci ve genç iş adamları yetiştirmek değil aynı zamanda geleceğin ahlaklı ve erdemli nesillerini de yetiştirmek. Bu minvalde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada, eğitim gören kardeşlerimizin de ileriki yıllarda bizleri hayırla yad etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi