2014 seçimlerinde Ardeşen'den 6 Bin 500 oy alarak 25 yıl sonra il genel meclisi seçilen Mustafa Buçan'ın CHP'den Ardeşen Belediye Başkan adayı olma noktasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mustafa Buçan adaylıkla ilgili net kararını henüz vermezken, yakın çevresinden aday olması konusunda baskıların olduğu öğrenildi.

Adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Buçan, Ardeşen'e ve Ardeşenli'ye olan bağlılığın her daim güçlü olduğunu belirterek, 'Adaylıkla ilgili saygın dostlarımızın ve çok sevdiğim Ardeşenli hemşerilerimin baskısı var. 25 yıl sonra Ardeşen il genel meclisi üyesi seçilen isim olarak imar, turizm, bütçe komisyonlarında görev yaparak aziz hemşerilerime ve sevdam olan memleketime hizmetlerim oldu. Bunun karşılığını dua ile almak benim en büyük gayemdi. Allah razı olsun hemşerilerimden ki hayır dualarını alıyorum.' dedi.

'HER GÖREV BENİM İÇİN KUTSALDIR'

Önümüzdeki kısa sürede adaylığıyla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğini belirten Buçan 'Ardeşen'e ve değerli hemşerilerime hizmet etmek istiyorum. Görevde olduğum 4,5 yıllık il genel meclisinde köylerimize getirilecek ve yapılacak hizmetlerde ön ayak oldum. Başta muhtarlarımız olmak üzere köy halkımızın istek ve şikayetlerini dinledim. Dinlemekle kalmayıp sorunların en aza indirgenmesi için çalıştım. Halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda yürüdüğüm bu yolda şimdi bana belediye başkanlığı için aday olmam yönünde baskı var. Bana halkımızın göstereceği, isteyeceği ve onaylacağı her görev benim için kutsaldır.' İfadelerini kullandı.

Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar

Adaylıkla ilgili Ankara'da gerekli görüşmeleri yapacağını ve partisinin görüşünü alacağını belirten CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, adı geçen Ardeşen Belediye Başkanlığı adaylığı için kesin kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi