Tecrübeli hakem ÇAYKUR DİDİ Stadyumunda Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan maçta düdük çalacak. Serkan Çınar bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 15, TFF 1 Lig'de 6, Ziraat Türkiye Kupasında ise 23 maçı yönetti. Bugüne dek Çınar, Çaykur Rizespor'un 15, Bursaspor'un 10 maçında görev aldı.

Karadeniz ekibi Çınar'ın düdük çaldığı maçlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bursaspor ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 kez de mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

ÇINAR PENALTILARDA CÖMERT
Tecrübeli hakemin yönettiği maçlarda Rizespor 35 sarı 1 kırmızı kart görürken 4 kez de lehine penaltı çalındı. Bursa ekibi ise Çınar'la 22 sarı bir kırmızı kart görürken 1 kez de penaltı atışı kullandı.

BU SEZON ÜÇTE ÜÇ
Çınar bu sezon biri kupada olmak üzere Rize ekibinin üç maçını yönetti. Çaykur Rizespor'un iki hafta önce Adana deplasmanında 3-1 kazandığı maçı Serkan Çınar yönetmişti. Yine bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında Rizespor'un 6-1 kazandığı Kasımpaşa maçını ve Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçı da Çınar yönetmişti.

Editör: Haber Merkezi