Çaykur Rizespor, sezona İbrahim Üzülmez yönetiminde başlasa da istenilen sonuçların alınamaması nedeniyle Üzülmez ile yollar ayrıldı. 2 haftalık Mehmet Ali Karaca döneminin ardından yeşil-mavililer geçtiğimiz yıl Akhisarspor ile Türkiye Kupası kazanan genç teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı.

Yeşil-Mavililer ile ilk resmi maçına hafta içi Tarsus İdman Yurdu ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında çıkan Buruk, Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçına ise Fenerbahçe karşısında çıkacak.

Buruk, Spor Toto Süper Lig'de daha önceden çalıştırdığı 4 takımda çıktığı ilk maçların 2'sini kazandı 2'sini de kaybetti.

Zorlu müsabaka öncesi Buruk şu açıklamalarda bulundu:

'Biz hiç maç kazanamadık bu yüzden kazanmak istiyoruz, rakibimiz de üst taraftan kopmamak için kazanmak istiyor. Zor ve stresli bir maç olacak. Burada taraftarlarımıza büyük yük düşecek. Onlar bize destek olacaklar, biz saha içerisinde onların istediklerini yapmaya çalışacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız ile birlikte burada çok daha iyi mücadele eden, taktiksel olarak istediklerini yapan bir takım olursak maçı kazanabiliriz. Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bunun örneklerini daha önceden gördük'

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

GEÇTİĞİMİZ SEZON FENERBAHÇE'NİN KABUSU OLDU

Geçtiğimiz sezon Akhisarspor'u çalıştıran Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, sarı-lacivertlilerin adeta kabusu oldu. Buruk yönetimindeki Akhisarspor geçtimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi kendi evinde 1-0, deplasmanda ise 3-2 yendi. İki ekip ayrıca geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinde de karşı karşıya geldi ve bu müsabakayıda Buruk yönetimindeki Akhisarspor 3-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Editör: Haber Merkezi