Gazeteciler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı Gazeteciler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Spor dünyasının önde gelen isimleri tarafından aday gösterilen 81 sporcu ve 8 takım arasından halk oylaması ile seçilen isimler canlı yayında açıklanırken heyecan da tırmandı. Dün gece VW Arena'da gerçekleşen görkemli ödül törenine ÇAYKUR da 3 sezondur Didi markası ile isim sponsorluğunu sürdürdüğü buz hokeyi ligi desteğini sahneye taşıdı ve didiBuz Hokeyi Özel Ödülü'nü verdi.
Ödülü Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu'ndan alan buz hokeyi milli takımı oyuncuları Tuğçe Melis Demir ve İlkim Dilan Uygun, sponsor desteğinin özellikle gelişmekte olan sporların bilinirliğinin artırılması ve geleceği için çok önemli olduğunun altını çizdi ve ÇAYKUR'a sporcu olarak gönül verdikleri bu spor dalına olan yatırımları için teşekkür etti.İlkim Dilan Uygun, ödülünü alırken yaptığı konuşmada: 'Buz hokeyine yaptıkları yatırımdan dolayıÇAYKUR'a teşekkür ediyoruz. Sporumuz Türkiye'de fazla bilinmiyordu fakat ÇAYKUR sayesinde son yıllarda artık tanınmaktan öte uluslararası arenada dereceye oynuyoruz. Tekrar teşekkür ediyoruz' dedi.

İmdat Sütlüoğlu konuşmasında; 14 spor dalına aktif destek vermekte olan ÇAYKUR için sporun ve gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesinin önemini vurguladı.ÇAYKUR'unsporun Oscarlarının verildiği bu organizasyonda yer alması spora ve sporcuya verilen desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Haber Merkezi