8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İsmail Kahraman Kültür Merkezinde(küçük salon) saat 14.00 ile 16.00 arasında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan öncelikli kadın personele yönelik olan panele tüm kadın vatandaşlarımız davetlidir.

Halk Sağlığı Başkanlığına bağlı Ruh Sağlığı Birimi tarafından organize edilen panelde kadınların iş hayatında ruhsal,zihinsel ve hukuksal alanlarda yaşadıkları zorluklar ve çözüm önerileri ele alınacak.

Panele konuşmacı olarak Çalışan Kadınların Sosyal Yaşamı konulu sunumu ile Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Hemşirelik Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof.Dr. İlknur Aydın AVCİ, Tükenmişlik Sendromu konulu sunumu ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Uzm.Dr. Buket KOPARAL ve Mobbing konulu sunumu ile Avukat Ayşenur POLAT yer alacak.Panelimizin moderatorlüğü ise Psikolog Esra Alemdaroğlu tarafından yapılacak.

Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Ayrıca panele kamuda çalışan kadın personelin katılımın sağlanılması için ilgili makamlarca idari izinli sayılmaları hususunda onay alınmış ve kurumlarından katılımın yüksek olması için kolaylık gösterilmesi istenilmiştir

Editör: Haber Merkezi