Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu Trafik Şube Müdürü Özkan, Emekli Oldu

ORGANİK ÇAY FABRİKASI VE AYDER KAYAK MERKEZİ BEKLENİYOR...
Özellikle bu yıl yapımına başlanması beklenen Ayder Kayak Merkezi ile Çaykur Organik Çay Fabrikası ilçe halkının dört gözle beklediği yatırımların başında geliyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre Ayder Kayak Merkezi için son çalışmaların yapıldığı ve 2017 yılının içinde yapımına başlanması planlandığı belirtilirken Organik Çay fabrikası için arazi sorunu olduğu ve kamulaştırma çalışmalarında mahkemenin vereceği kararın ardından yapımına başlanacağı belirtildi.

VERİLEN SÖZLER TEKER TEKER YERİNE GELİYOR...
Çamlıhemşin'in bütün köy ve mahallelerinin Ulaşım, Altyapı, Eğitim, Spor, Sağlık ve Turizm yatırımlarında iyi bir dönem geçirmesi ile birlikte ilçenin çehresi değişirken siyasiler tarafından verilen sözlerin teker teker yerine getirilmesi ilçede yaşayan vatandaşlara güven veriyor.

İLÇEYE ALTERNATİF TURİZM ALANLARI OLUŞTURULUYOR....
Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan ve Doğu Karadeniz bölgesi için alternatif turizm açısından çok büyük bir öneme sahip olan 'Yeşil Yol Projesi' ile Çamlıhemşin bölgesinde bulunan yayla yolları bir biriyle bağlantılı yollara kavuşuyor.

ÇAMLIHEMŞİN HER ALANDA EN İYİ DÖNEMİNİ YAŞIYOR...
Çamlıhemşin halkı '' ilçemize yapılan yatırımlar belki yıllardır beklediğimiz yatırımlardı. Elbette bu aşamaya kadar siyasilerimizden, bürokratlarımıza kadar çok kişinin emeği var. İlçemizin her tür sorununa çözüm bulan başta milletvekillerimize, ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza, il genel meclis üyelerimize ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. ' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi