HER CUMARTESİ SAAT 19:00'DA BAŞLAYACAK

Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu

Cumartesi akşamları saat 19:00'da başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan canlı müzikle Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler eğlenceye doyacak. Tulum ve Horon ile oyun havalarının harmanlandığı Canlı Müzik gecesinde Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler birlikte eğlenecek.

ÖĞRETMEN ,VELİ VE ÖĞRENCİLER EĞLENCEDE BULUŞUYOR

Programın düzenleme amacıyla ilgili açıklama yapan ilçe Kaymakamı Okan Daştan ''İlçemizde ki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelimizin en büyük eksikliklerinden birisi sosyal imkanların yetersizliği idi. Geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız Yamantürk öğretmen evimizde 7 ekimden itibaren her hafta Cumartesi akşamları canlı müzik organizasyonudüzenlenecek. Bu sosyal aktivite ile birlikte ÇONA projesi kapsamında amaçlarımızdan biri olan öğretmenlerimiz, hem kendi içinde hem öğrenci ile velilerle kaynaşma süreci daha da kolaylaşmış olacaktır'' dedi.

BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİDİR

Organizasyonu düzenleyen Öğretmen Evi Müdürü Volkan Kibaroğlu ''Son derece samimi ve modern dizaynı ile müşteri memnuniyetini en üst sıraya taşımış olan Yamantürk Öğretmen Evin'de sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz hoş vakitlerin müdavimi olacaksınız. Fırtına Deresinin coşkulu manzarası ile Eğlenceyi iç içe yaşamak isteyenlerin mekanı olacak olan Öğretmen Evin'de Her Cumartesi düzenleyeceğimiz Canlı Müzik gecelerine bütün halkımız davetlidir.'' dedi.


Editör: Haber Merkezi