Çamlıhemşin il genel meclis üyesi Cemil Kus'un 2 yıl önce hazırlamış olduğu ''Taşımalı sistemdeki Köy yollarına bariyer'' projesi ilçe Kaymakamı Okan Daştan ve Köylere hizmet götürme birliği tarafından hayata geçiriliyor.

DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Bariyer çalışmalarına ilçeye bağlı Güllü Köyünden başlandı. İlçe Kaymakamı Okan Daştan , bariyer çalışması yapılan Güllü köyünde çalışmaları yerinde inceledi. Daştan'a ilçe özel idare müdürü Mustafa Uzun ve Köylere hizmet götürme birliği müdürü Ahmet Kesici eşlik etti.

Daştan ''ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA DA GÜVENLİ YOLCULUK YAPABİLECEKLER''

Kaymakam Daştan '' Çamlıhemşin'de özellikle kış aylarında öğrencileri taşıyan araçların tehlikeli yolculuğuna şahit oluyorduk. Köylerimizdeki yollarda güvenliği sağlamak için bariyer yapımı bizlere zorunlu hale geldi. Bu çalışmalarımız bittikten sonra öğrencilerimiz daha güvenli yolculuk yapacak. Bizlere destek veren herkese teşekkürler'' dedi.

KUS ''BU PROJE RİZE'DE BİR İLK OLUYOR''

Proje ile ilgili bilgi veren il genel meclis üyesi Cemil Kus ''Rize'de belkide ülkede bu kadar geniş çapta ilk olarak köy yollarında demir bariyer çalışmasını başlatmanın gururunu yaşıyoruz. İki yıl önce hazırlamış olduğumuz projeyi beğenen Sayın valimiz ve İlçe Kaymakamımızın desteğiyle yapım işini yüklenici firmaya ihale ettik ve bariyerleri yapmaya başladık. Bizlere bu konuda destek veren siyasi büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah devletimize ,hükümetimiz'e zeval vermesin'' dedi.

Editör: Haber Merkezi