Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi

Çayeli Belediyesi tarafından Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenmiş olduğu Çanakkale gezisi için bu yıl 60 yaş ve üstü vatandaşlar seçildi. Bugün öğle saatlerinde yola çıkmak için ilçe terminalinde yola koyma etkinliği düzenlendi. Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, otobüsü ziyaret ederek yolculara iyi yolculuklar diledi.

Tura katılan 60 yaş üstü vatandaşlara genç diye hitap eden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ''Çayeli'mizin genç gözüken insanlarını dedelerinin mezarlarını görmeleri, Çanakkale ruhunu yaşamaları için Çanakkale'ye gönderiyoruz. Özellikle 60 yaş üstü gençlerimizi seçtik. Mazide dedelerimizin bizler için neler yaptığını hatırlasınlar diye.


Onlar bizim için canlarını verdi. Bizim halkımızda 15 Temmuz'da canını verdi. Tüm bunları anlamaları için her yıl yaptığımız Çanakkale turuna gönderiyoruz. İnşallah bütün halkımız ve gençlerimiz bu şuura ulaşsın diye bu turları her yıl yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.'' dedi. Konaklama ve yemek ihtiyaçlarının Çayeli Belediyesi tarafından karşılanacağı geziye katılan vatandaşlar, 4 gün 3 gece Çanakkale'yi gezme fırsatı bulacak.

Editör: Haber Merkezi