DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Çayeli Belediyesi vatandaşlara yangın, sel, deprem, doğal afet ve kaza gibi olaylarda hizmet verecek olan modern ekipman ve araçlar takviye etmeye devam ediyor. 1 adet 6 tonluk su ve 150 litre köpük kapasiteli itfaiye aracını makine parkuruna kattı.
İtfaiye'nin Daha Etkin Olması için Yatırımlarımız Devam Edecek...

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN yeni alınan araçlarla ilgili; 'Çayeli Belediyesi İtfaiye Teşkilatımızı daha da güçlendiriyoruz. Bilindiği üzere daha öncede itfaiye birimimize Trafik kazalarında yaralıları çıkarmak için kullanılan kesme-açma aletini kazandırmıştık. Vatandaşlarımızın güvenliği için hizmet veren İtfaiyemizin eksiklerini tamamlamaya devam edeceğiz. Yapılan yatırımlarda kesinlikle tasarruf yapmıyoruz. Ekiplerimiz yangın veya doğal afet konusunda ihbar aldığı andan itibaren en kısa sürede olay yerine ulaşması gerekiyor.

Bu kapsamda 6 Tonluk ve 150 litre köpük kapasiteli itfaiye aracımızı hibe yoluyla belediyemizin bütçesinden bir lira harcamadan teşkilatımıza kazandırdık. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 1 adet yüksek katlara ulaşacak itfaiye aracımız da itfaiye teşkilatımıza kazandırma girişimlerimiz devam ediyor. En kısa sürede itfaiye teşkilatımızı teknik anlamda yeterli bir duruma getireceğiz. Yeni aldığımız itfaiye aracımız da Çayeli'mize hayırlı olsun' dedi.

Editör: Haber Merkezi