2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı? 2023'te Yaş Çay Alım Fiyatı?

Düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, daire başkanları, Öz Gıda İş Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Emin Sürücü, Tevfik Ali Hançeroğlu, Öz Gıda İş Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Sultan Murat Karadağ, Öz Gıda İş Rize Şube Yönetimi, Çaykur fabrika müdürleri, çalışanlar ve ailelerinin yanı sıra kurumdan emekli olan personel de katıldı.

ÇAYKUR KÜÇÜK BİR İL NÜFUSUNA SAHİP
İftar öncesi bir konuşma yapan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ÇAYKUR'un yaklaşık 65 bin nüfusu ile küçük bir il olduğunu söyledi. ÇAYKUR'un çalışanıyla emeklisi ile gönül ve fikir birlikteliği içerisinde olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: 'Mübarek Ramazan ayında mübarek bir gecede bir araya geldik. Çok güzel bir tablo oluşturduk. ÇAYKUR camiası olarak emeklisiyle çalışanıyla hep beraber aynı gönül ve düşünce birliği içerisinde hareket ediyoruz. Hedefimiz aynı. Kurumumuza çok değerli hizmetler veren emekli çalışma arkadaşlarımız aramızda onlara da hoş geldiniz diyorum. Onları aramızda görmek ayrı bir mutluluk. Biz 13 bin kişilik bir camiayız. Ailelerimizle birlikte 65 binlere ulaşıyoruz. Yani ortalama bir vilayet kadar nüfusumuz var.

ÇAYKUR bölgenin çok önemli bir değeri, aynı zamanda Türkiye'nin de çok önemli bir değeri. ÇAYKUR bir kuzey yıldızı gibi Rize merkezli olarak ışıldıyor ve hizmetlerine her geçen sene ivmeyi arttırarak devam ediyor. Bir büyük Türkiye markası olan ÇAYKUR bugün artık bir dünya markası. Ülkemizin markalara ihtiyacı var. İşte biz ÇAYKUR olarak bir büyük boşluğu birkaç marka ile elimizden geldiği kadar doldurup ülkemize katkı vermeye çalışıyoruz.' Dedi.


Editör: Haber Merkezi