Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım Muhammet Taha Şahin: Hedefim Milli Takım

Dünyanın çeşitli ülkelerinden ve Almanya'nın çeşitli şehirlerinden fuarı gezmeye ve organik ürünleri tanımaya gelen ülke ve şehirlerin en büyük gıda firma sahipleri, yöneticileri ve fuara gelen ziyaretçilere gün boyu ÇAYKUR standından sıcak organik çay ikramında bulunuluyor. Çaykur markasının artık bir dünya ve fuarlarda aranan markası olduğunu ispatlamış oldu.

Bu yıl 28'cisi düzenlenen dünyanın en büyük organik ürünler gıda fuarına, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU, 'Avrupa'daki dünyanın en büyük organik ürünler gıda fuarında kurmuş olduğumuz, Çaykur standımıza fuara katılan başta Avrupa'nın ve dünyanın birçok ülkelerindeki uluslararası büyük gıda firmaları ve fuarı ziyarete gelip organik ürünleri inceleyen ve ikram edilen çay çeşitlerimizi tadan ziyaretçiler son yıllarda organik fabrikalarımızda siyah ve yeşil olarak çeşitlendirdiğimiz %100 yüz organik ürün çeşitlerimiz ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görmekte, damak tadı olarak bir hayli beğenilmektedir.

Üzerine kar yağan ve aylarca üzerinde karı misafir eden, üzerinde haşere bulunmayan çay bitkimiz ayrıca pestisit maddelerle temas etmemektedir. Pestisit kanserojendir. Bu gibi önemli gıda fuarlarında ihracat yaptığımız ülkeler sayısını artırıyor ve uluslararası organik çay sektörü üzerine kapsamlı bir bakış açısını yakalamış oluyoruz. Dünyada organik çay çeşitlerini üreten en büyük firma ÇAYKUR'dur. 15-18 Şubat 2017 tarihlerine kadar devam edecek olan bu önemli fuarda Almanya başta olmak üzere, birçok Avrupa ülkesinden fuara katılan gıda firmalarının üst düzey yöneticilerle görüşmelerimiz devam etmektedir. 'dedi.
Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraf: Mehmet Koca

Editör: Haber Merkezi