Çaykur Ortaokulu`nda Mezuniyet Coşkusu

Çaykur Ortaokulu`nda Mezuniyet Coşkusu

  • 0
  • 0

 Rize Çaykur Ortaokulu`nda mezun olan 8`inci sınıf öğrencileri için İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burada mezun olan yaklaşık 200 öğrenci kep atarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Mezuniyet törenine öğrencilerin öğretmenleri,velileri ve yakınları katıldı. Törenin başında 8'inci sınıf öğrencileri önceki sene aldıkları okulun bayrağını 7'inci sınıf öğrencilerine teslim ettiler.   

Törende bir konuşma yapan Çaykur Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hasan Şenyüz, "8'inci sınıf öğrencilerimizin mezun olduğu bu anlamlı günde burada olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İçimizde hem buruk bir üzüntü hem de büyük bir gurur var. Mezun olan öğrencilerimizle acı, tatlı zamanlar geçirdik. Onları yuvamızdan başka yuvalara doğru uğurluyoruz. Biz Çaykur Ortaokulu ailesi olarak, öğrencilerimizi mezun ederken onları başımızdan atmıyoruz. Daha güçlü bir toplum ve aile olmak için bu yavrularımızı yeni ailelere, ortamlara ve paylaşacakları yerlere doğru uğurluyoruz. Uğurlar olsun bütün öğrencilerimize. Cumartesi günü bu öğrencilerimiz sınavdan çıktı. Hepsinin hak ettiği şeylere kavuşmasını temenni ediyorum. Öğretmen kadromuz ve saygıdeğer velilerimiz ile bu öğrencilerimiz inanıyoruz ki vatana ve millete yararlı bireyler olacaktır. Bu ülkenin adını bütün dünyaya yazdıracaklarına inanıyorum." dedi.

Bütün şubelerin sahneye tek tek alındığı törende bazı öğrenciler arkadaşlarına ve ailelerine sarılarak duygulu anlar yaşadığı görüldü.

 


 

Haber :

Kaçkar sıradağlarının en yüksek tepesi hangisidir?

Yorum Yap