Çaykur Rizespor kulübü tarafından 17 Temmuz'da satışa sunulan kombinelerde şu ana kadar bin kombine satışının yapıldığı öğrenildi.

1 Haftada bini bulan bu sayının kombine yenilemeleri ile beraber önümüzdeki hafta iki binleri bulması bekleniyor. Geçen sezon satılan kombine sayısı 2 bin 700'dü. 17 Temmuz tarihinde başlayan kombine bilet satışları, 30 Eylül'de sona erecek. Geçen sezondan kombine sahibi olan taraftarların yenileme işlemlerinin ise 29 Temmuz'da tamamlanacağı belirtildi.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

SATIŞLARDA TRANSFERLER ETKİLİ OLACAK

Çaykur Rizespor'da yeni sezona büyük bir heyecanla girilirken kombine satışları yüzleri güldürüyor. Transferde düğmeye basan ve önceki gün, kalenin ardından bir transferde savunmaya yapan Çaykur Rizespor, Slovenya'da sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kosovalı kaleci Samir Ujkani'yi renklerine bağlayan yeşil-mavililer Nottingham Forest, formasıyla 23 karşılamaya çıkan 29 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusu Armand Traore'i de transfer etti. Bu transfer taraftarları heyecanlandırırken önümüzdeki hafta kombine satılarına yoğun ilginin olması bekleniyor.

Kombine fiyatları Çaykur Rizespor yönetimi tarafından düşük tutulurken, Protokol 2 bin 500 TL, Vip tribünler 500 TL, Maraton blok 200 TL, kale arkaları ise 90 TL'den satılıyor. Kombine alacak taraftarların passolig vize bedelleri de kulüp tarafından karşılanıyor.

Öte yandan Çaykur Rizespor fan sayfalarında 'hedef 10 bin kombine' şeklinde kampanyalar başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi