Yeni sezon öncesi taraftarları heyecanlandıracak ve stadyuma çekecek yıldız oyuncu transferi için düşünülen Portekizli oyuncu ile şartlarda anlaşılması halinde imzalar atılacak. Çaykur Rizespor'da yeni sezon transfer çalışmaları sessiz ve derinden devam ediyor.

Bütçeyi aşmadan ve kulübü mali açıdan zora sokmadan transferleri tamamlamaya çalışan Çaykur Rizespor yönetimi bunun yanında fırsat transferlerinide kolluyor. Yeni sezonda taraftarı heyecanlandıracak yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Çaykur Rizespor'da bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe formasıda giyen Luis Nani ismi öne çıkıyor.

Türkiye'de yeniden oynamaya sıcak bakan ve son röportajında, 'Türk insanı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Resmi teklif gelmesi durumunda değerlendiririm, Süper Lig'de yeniden forma giymek isterim ancak şu an görüştüğüm ve anlaştığım bir kulüp yok' ifadeleri kullanan 32 yaşındaki Portekizli yıldız için Çaykur Rizespor'un imkanlarını zorlayacağı belirtildi.

Çayelispor, Palandöken'e Konuk Olacak Çayelispor, Palandöken'e Konuk Olacak

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Ülkesi Portekiz'in önemli kulüplerinden Sporting Lisbon'da yıldızı parlayan Luis Nani 2005 yılında A takıma yükseldiği Sporting Lisbon'da 2007 yılına kadar çıktığı 58 maçta 9 gol kaydederek İngiliz devi Manchester United'ın dikkatini çekti.

2007-2008 sezonunun başında 25 Milyon Euro bonservis ücreti ile Manchester United'a transfer olan Nani 2014 yılına kadar 'Kırmızı Şeytanlar' ile birçok başarıya imza attı. Manchester United forması altında 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 4 Premier Lig Şampiyonluğu ve 2 FA Cup Kupası kazandı. İngiliz ekibi ile 230 maça çıkan Nani 40 gol attı 73 asist yaptı.

2014-2015 sezonunda eski takımı Sporting Lisbon'a kiralanan Nani 2015-2016 sezonunda Türkiye macerasına başladı. Fenerbahçe'nin 6 Milyon Euro bonservis ücreti ile kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, sarı lacivertliler ile 47 maça çıktı 12 gol ve 13 asist yaptı. Daha sonra Valencia ve Lazio forması giydi.

Editör: Haber Merkezi