Çaykur Rizespor'da alt yapıda yatırımlar ve geleceğe dönük projeler devam ediyor. Sezon başında yeniden yapılanan ve ileriye dönük projelerle Çaykur Rizesporun geleceğini oluşturmak amacıyla yeni bir proje start alıyor. 2017/2018 sezonun başlamasıyla üstünde çalışılan ve Çaykur Rizesporun geleceğine büyük katkı yapması beklenen proje Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

'MİNİK KALPLER OKUL – KULÜP' projesinde il genelinde ilk okul seviyesinde yaklaşık olarak 60 okula ulaşılacak. Ayrıca ilçelerde de yine İlkokullar arası futbol turnuvası düzenlenerek buradaki minik yetenekler Çaykur Rizespor bünyesine kazandırılması hedefleniyor.

Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Çaykur Rizespor Alt Yapı Koordinatörü Recep Akyıldız Çaykur Rizesporun geleceğini oluşturmak adına önemli bir projenin startını verdiklerini belirterek ' Bu projeleri sezon başı Antrenör arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarda birlikte gelecek adına neler yapabileceğimizi tartışarak ortaya çıkardık. Öncelikle bu projeyle başlayacak ama burada bitmeyecek. Rizesporun geleceğine katkı yapacak bir çok projemiz olacak. Burada Rizespor geleceğine katkı yapacak 12 yaş altı direktörümüz Bilal Karafazlıoğlu ve antrenörlerimiz Aydın Turan ve Hakan Turanlı'ya büyük rol düşecek ve başarılı olarak Rizesporun geleceğine katkı yapacaklarına inanıyorum. Burada bize kapılarını açan Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Gençlik Spor müdürlüğüne teşekkür ediyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi