Transferde yeşil-mavili fırtına esmeye devam ediyor. Ali Husni, Özgür Çek, Recep Niyaz ve Matıc Fınk gibi isimleri renklerine bağlayan Çaykur Rizespor' da transfer hareketi devam ediyor.

Geçen sezon Fas lig'inde şampiyon olan Rabat'ın 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlandı. Kulübüyle olan sözleşmesinin bitmesiyle beraber Marvane Saadane ile bugün resmi sözleşme imzalandı. Faslı oyuncu kendisini 3 yıllık yeşil-mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Öte yandan yeni sezonda hedefini ilk 8 olarak belirleyen Çaykur Rizespor' un transfer etmek istediği oyuncuların başında gelen Oscar Scarione 1 hafta daha süre istedi. Bunun üzerine harekete geçen yeşil-mavililerin listesinde olan bir süredir beklettiği İsmail Aissati ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Daha önce Antalyaspor forması giyen ve daha sonra Terek Grozny'e transfer olan 27 yaşındaki futbolcu ile görüşmeler sürüyor. Rus kulübüyle ola sözleşmesi sona eren Aissati'ye Adanaspor, Gaziantep ve Osmanlıspor' da talip olmuştu.

Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Editör: Haber Merkezi