Çaykur'un sponsorluğunda Ayder Yaylası'nda yapılan şenliklere yurdun dört bir yanından pek çok insan katıldı. Çeşitli oyunların ve organizasyonların gerçekleştiği şenlikte Çaykur tadım ve tanıtım aracı da hazır bulundu. Yoğun ilgi gösterilen Çaykur aracı, çay dağıtımı ile soğuk havada insanların içini ısıttı.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun da katıldığı şenliklerde; Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu da yer aldı.
İnsanların şenliğe ve Çaykur 'a gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; şehitlere saygı ve ülkenin geçirdiği sıkıntılı günler sebebiyle bu yıl şenliklerde eğlence kısmının bulunmadığına dikkat çekti.

Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek



Ayder Yaylası, Kardan Adam Şenliklerinin yanı sıra geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl ''2. Biathlon Türkiye Şampiyonası''na da ev sahipliği yaptı. Kayak Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Şampiyona'ya 108 sporcu katıldı. Çeşitli müsabakalarda başarılı olan sporculara ödüllerini veren Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, ayrıca Çaykur ürünlerinden oluşan paketi takdim etti ve tüm sporcuların başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi