Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Çaykurspor Altyapı Antrenörleri, Şenol Alkan, Salih Türüt ve Abdulkadir Çelik, 'Sporda özelliklede futbolda altyapı kavramı ülkemizin dünya futbolunda geleceğimiz için önemli önem arz etmektedir. O nedenle, Çaykurspor Futbol kulübü olarak ülkemizde ve ülkemizingelecekte futbolda elde etmesi gereken önemli başarılarımız için, sporda altyapı algısının, her şey küçük yaşta başlara, atalarımızın dediği gibi, 'Ağaç yaş iken eğilir' şeklinde, sevgiyi, saygıyı bilen, bedenen ve ruhen ahlaklı sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz.

Bu noktada geleceğinin profesyonel sporcuları olacak olan çocuklarımızın ailelerinden de önemli manevi destekler almaktayız. Altyapı bir bakıma, bir şeyi yapmaya hazır olama ve ardından başarıyı yakalama gereklerini kazandıran eğitimlerin başlangıcıdır. Çaykurspor Futbol altyapısı olarak, bütün gruplarımızda hedef toplamanın yanında, iyi birey ve ahlaklı sporcular yetiştirmek için antrenörler olarak kendimizi yeniden yapılandırıyoruz. 2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 doğumlu sporcularımız haftanın her günü belirlediğimiz program saatleri içerisinde çalıştırmaya devam ediyoruz.

Çaykur ve Çaykurspor isminin ülkemiz genelinde değil, dünya genelinde ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisinde, sporcularımızı yetiştiriyoruz. Bu çalışmalarda bezlere en önemli katkı ve imkanları sağlayan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı sn. İmdat Sütlüoğlu ve Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz.' diye konuştular. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Editör: Haber Merkezi