Çaykurspor Güreş Kulübünde güreşe başlayan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Besyo öğrencisi 20 yaşındaki güreşçi Salih Aydın'ı, makamında kabul eden, Çevre Eski Bakanı, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Dünya şampiyonu güreşçisi Salih Aydın'a Cumhuriyet altını ve Çaykur markalı çeşitli hediyeler vererek, bu önemli başarısından dolayın tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım


Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Güreş Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, 'Gençgüreşçimiz Salih Aydın kardeşimizin bu başarısı, ülkemiz, bölgemiz, Rize'miz ve Çaykurspor Kulübümüz ve ata sporumuz güreşimiz adına önemli bir gelişme ve başarıdır. Son bir kaç yıldır, sağlamış olduğumuz desteklerle geçmişte olduğu gibi, Çaykurspor Güreş Kulübümüz kabuğunu kırarak 1900-2000'lıyıllarda olduğu gibi artık yeni Mehmet Akif Pirimler, SelçukÇebi'ler gibi Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkartacak seviyelere doğru yol almaktadır.
Rize'mize sıfırdan yeni bir güreş tesisi kazandırma çalışmalarımızı, değerli hemşerimiz, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak beyin yakınilgisi ve eski bir güreş federasyonu başkanı olarak güreş bilgileri ve müşterek çalışmalarımız sonucunda inşallah yakın gelecekte güreşimize yeni bir tesisi kazandırma çalışmalarımız başlamıştır.
Çaykurspor Güreş Kulübümüzbizim dönemizde Güreş süper ligine yükselmiş ve bu sezonda süper ligdeki 14 takım arasından ligi Türkiye Şampiyonası üçüncüsü olarak tamamlamayıbaşarmıştır. Dünya şampiyonu güreşçimizi, ailesini ve bu sezon süper lig şampiyonu olan tümÇaykurspor Güreş Kulübümüz idareci, antrenör ve her bir güreşçimiz candan tebrik ediyorum. Dünya şampiyonu güreşçimizi ve süper lig güreşçilerimizle hep bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bölgemizde ve ilimizde ata sporunu geliştirmek ve güreşte cazibe merkezi haline getirmek için, değerli hemşerimiz spor bakanımızla birlikte kurum olarak üzerimize düşeni yapmak ve yeni Dünya şampiyonaları çıkarmak için çalışıyoruz.' diye konuştu.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-FOTOĞRAFLAR: MEHMET ERBAŞ

Editör: Haber Merkezi