U-19/U-23 Açık yaş Bay MASTER ve OPEN Açık yaş Bayan R4 Rafting Türkiye Şampiyonası, Açık yaş Büyük Erkekler ve U-23 Erkeklerde ÇAYKUR spor takımları yarışmaların Türkiye Şampiyonu olarak kupa ve madalyaları, Rize'ye ve Çaykurspor Rafting Kulübüne kazandıran takım oldu.

Ardeşen Fırtına deresinde üç gün devam eden, R4 bay ve bayan üçüncü ayak Türkiye Rafting Şampiyonasında, Açık yaş Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonu olan, Çaykurspor'un ardından Rize Belediye Spor Kulübü Rafting takımı Türkiye ikincisi ve Yusufeli Belediye Spor Kulübü Rafting takımı Türkiye Şampiyonası üçüncüsü oldu.

Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı

Çaykurspor Kulübü U-23 Erkeklerde 'de Türkiye Şampiyonluğunu elde dene takım oldu. Şampiyonanın, U-23 Erkekler yarışlarında, ÇAYKUR sporun ardından, Rize Ekstrem Türk Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası ikincisi, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası üçüncülüğünü elde eden takımlar oldular. Yarışmanın U1-19 Erkekler bölümünde, Rizespor Kulübü Rafting takımı Türkiye Şampiyonu olurken, bu gruptaki yarışmalarda, Ardeşen Belediye Spor Kulübü Türkiye ikincisi ve yine ÇAYKUR Spor Kulübü U-19 Genç Erkekler takımı Türkiye Şampiyonu üçüncüsü oldu.

Yarışmaların ilk günü Fırtına deresinde Türkiye Rafting şampiyonasına katılan tüm takımların, antrenör, sporcu, yönetici, hakem, organizasyon ve Federasyon Temsilcilerini tebrik ederek başarılar dileyen, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulüp Başkanı İmdat Sütlüoğlu, 'Hemen her yıl olduğu gibi, bu yılda Rize ilimiz Ardeşen ilçemiz Fırtına deresinde yapılan Türkiye Rafting Şampiyonasının iki önemli ayağında Çaykurspor Rafting takımlarımızın Türkiye Şampiyonu olmalarından, Rize'miz ve teşekkülümüz adına sevinç ve gurur duydum. Su sporlarını geçmişte bölgemize ve ilimize taşıyan kişi olarak, adrenali ve seyretmesi oldukça heyecanlı ve zevkli olan bu önemli sporumuz bölgemiz, ilimiz ve ilçelerimizin yerli ve yabancı turizmine önemli ekonomik katkılar sağlamaktadır. Bu şampiyonada Türkiye şampiyonu olan iki takımımız, gençlerde ise Türkiye üçüncüsü olan diğer bir takımız, Türkiye ikincisi, üçüncüsü olan şampiyon takımlara ve dereceye giremeyen tüm takımlarımızın sporcularını, antrenör ve yöneticilerini tebrik ediyorum. 'dedi.

R4-III Ayak, Büyük Erkekler, U-19/U-23 Open Açık yaş bay ve bayan Türkiye Rafting Şampiyonası yarışmalarında, Türkiye Şampiyonu olan takımların, yönetici, antrenör, kaptan ve sporcularına, kupa ve madalyaları, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Doğa Koruma ve Milli Parklar Rize Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Gelişmekte Olan Spor Branşları As Başkanı Fikret Yardımcı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Genel Sekreteri Sezai Sürücü, ve Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu tarafından taktim edildi.

Editör: Haber Merkezi