Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında

Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü salonunda yapılan seçimli genel kurulda 168 geçerli oy kullanıldı. Oyların 99'unu mevcut başkan Ali Çelik alırken 69 oy ise Bilal Karafazlı'ya çıktı.

Seçimin ardından konuşan Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, hizmetlerine kaldıkları yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceklerini belirterek, 'Hedefimiz Rize'de sporu sevdirmek spor faaliyetlerini daha ilerilere taşımak. Gençleri kafe ve sokak köşelerinden kurtararak onlarını spor yapmalarını sağlamak. Bunun için geçmişte önemli girişimlerimiz oldu. Amatör kulüplerin menfaatine çalışmalarımız her zaman ki gibi sürecek. Bu görevi yeniden bana layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz yine hiçbir kulübü ayırt etmeden hizmetlerimizi Rize amatör spor camisaı için sürdüreceğiz' diye konuştu.

KARAFAZLI YARGIYA GİDİYOR
Rize ASKF Seçimleri sonunda mevcut Başkan Ali Çelik yeniden güven tazelerken, seçimi kaybeden Bilal Karafazlıoğlu, yapılan seçimin şaibeli olduğu için yargıya başvuracaklarını açıkladı.

Seçim sonrası Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada; ASKF Yönetiminin seçim öncesi sahte üyeler yaparak, bu üyelere genel kurulda oy kullandırttığına vurgu yaptı ve konuyu yargıya taşıyarak üye olmayan kulüpleri üye gibi gösteren ve delegelerini oy kullandıran kişiler ve kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi