Çiçeğim Solmasın Oyunu Rize`de

Çiçeğim Solmasın Oyunu Rize`de

  • 0
  • 0

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde gelecek hafta İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından “Çiçeğim Solmasın” adlı çocuk oyunu ve “Profesyonel” adlı oyun sahnelenecek.

14 - 15 Şubat’ta saat:11:00 ve 14:00’de; çocukların eskisi gibi sokakta oynamadığı, arkadaşlık kurmakta zorlandığı zamanlarda, başkasına iyilik yapmanın mutluluğunu hatırlatan “Çiçeğim Solmasın” adlı 3 -11 yaş arası çocukların izleyebileceği çocuk oyunu sahnelenecek. 

Aynı günlerde saat:20:00’de ise Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçeviç’in eseri olan; çevirisini Başar Sabuncu ve Bilge Emin’in yaptığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği “Profesyonel” adlı oyun sahnelenecek.

Oyun; Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal-politik yaşamı, bir entelektüelin yaşamöyküsü içinde, kara komedi türünde ve ironik bir uslüpla anlatıyor. 40 yaşlarında bir edebiyat adamı, bir sekreter ve bir gizli polisin sürprizlerle dolu soluk soluğa izlenecek hikayesi.

2010 Afife Jale Tiyatro Ödülleri - Yılın En başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü Bülent Emin Yarar’a ve 2010 8. Tiyatro Ödülleri - Yılın Erkek Oyuncusu ödülünü Yetkin Dikinciler’e kazandıran oyun 14 – 15 Şubat Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesinde sahnelenecek. 

Oyunların biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir. 
 

Haber :

Gündoğdu ne zaman belde olmuştur?

Yorum Yap